GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT SZAK

Kedves Hallgatók!

A 2005/2006. tanév II. félévétől a Gazdaságtudományi Karon bevezetésre került a közgazdász távoktatási képzéshez a CooSpace elnevezésű keretrendszer. A belépéshez minden hallgatónk az ETR azonosítóját és jelszavát használhatja.

A hallgatók a beiratkozáskor kapott nyomtatott tájékoztató szerint használhatják a szolgáltatásokat.

2006. február 22-étől folyamatosan töltjük fel az adatokat. A hallgatók, az ETR-en felvett kurzusokhoz tartozó színtereken kívül a "(KOZ_T) K540; K540_K)" elnevezésű színteret is látják, amelyen a közgazdász távoktatás képzésünkön részvevő hallgatókra vonatkozó aktuális információk, tájékoztatók, nyomtatványok találhatók egy helyen.

Ezúton hívjuk fel a figyelmüket, hogy az Évközi feladatsorok beadási módja és határideje megváltozott. Azokat a CooSpace-en keresztül, elektronikusan lehet beadni a félév folyamán. További információk a Tájékoztató füzet "Évközi feladatsorok" c. részénél található!

A kurzusok színterein megtalálhatók többek között a konzultációs időpontok, a kötelező évközi feladatsorok, az előadásokon használt prezentációk. A hallgató beállíthatja, hogy a rendszeren történő változásokról szeretne-e hírlevelet kapni.(A bejelentkezés után a névre kattintva az előugró ablakban megjelenő "értesítések" menüben.)

A keretrendszerrel kapcsolatos észrevételeiket, problémáikat az fzsoka@eco.u-szeged.hu címre jelezzék.

Szeged, 2006. február 27.